Nl.Interior-Designy.com

Mooie Huis En Tuin: Prestatie, Lifehacking Reparatie En Thuis Feng Shui

Menu
Hardloopschoenen Groothandel Nimbus Gel Asics 19 Online Heren Zw6BAxCqH
Hoofd- > Schoenen Schoenen Webshops Webshops Swdvxg1qq > Tegel Die Trucs Legt Voor Oneffen Oppervlakken

Huis

Zwart Bij Versace E0vsbsl1 Emmen Je De Jeans Vind Sneaker Schoenen

Een oneffen vloer- of muuroppervlak kan bij een tegelbewerking tot meerdere problemen leiden. Tegels kunnen barsten, losraken of "lip" zijn - een aandoening die optreedt wanneer de hoeken of randen van sommige tegels hoger oprijzen dan de tegels om hen heen. Veel oudere huizen hebben ongelijke oppervlakken, maar verschillende technieken kunnen worden gebruikt om de...


De Snipes Shop Balance Online New In YqHnxEIn Dit Artikel:

Een oneffen vloer- of muuroppervlak kan bij een tegelbewerking tot meerdere problemen leiden. Tegels kunnen barsten, losraken of "lip" zijn - een aandoening die optreedt wanneer de hoeken of randen van sommige tegels hoger oprijzen dan de tegels om hen heen. Veel oudere huizen hebben ongelijke oppervlakken, maar verschillende technieken kunnen worden gebruikt om de tegels op een manier te leggen die niet tot schade leidt.

Floor Leveling Compound

Als het substraat waarop de vloertegels worden geïnstalleerd ongelijk maar structureel gezond is, kan een zelfegaliserende vloerverbinding worden gebruikt om deze gelijkmatig te verdelen. Zelfnivellerende vloerverbindingen zijn vloeibare basen die de lage delen van een vloer opzoeken en opvullen. Ze worden meestal over de hele vloer gestort; niet alleen ongelijke gebieden, en ze vereisen geen egalisatie of extra egalisatie als ze eenmaal droog zijn. Het duurt 24 tot 48 uur voordat ze zijn uitgehard en de tegels kunnen bovenop worden geplaatst. Houd er echter rekening mee dat een zelfegaliserend vloerverbinding de dikte van de afgewerkte vloer zal vergroten, dus overgangen naar aangrenzende ruimten kunnen drempels nodig hebben.

Terug Buttering

Back Buttering is een truc die wordt gebruikt voor tegels van ongelijke dikte, zoals niet-gegroefde leisteen of handgemaakte tegels, extreem grote tegels of tegels die op een oneffen oppervlak worden geplaatst. De mortel wordt over het substraat gespreid en zoals gebruikelijk ingeslepen of gegroefd. Een tweede applicatie van mortel wordt direct op de rug van de tegels geplaatst. Extra mortel wordt geplaatst op die gebieden die het nodig hebben, zoals dunne plekken op tegels of lage plekken op het substraat. De extra mortel in de lage gebieden helpt zelfs bij het verschijnen van de uiteindelijke installatie en creëert een glad oppervlak.

Mozaïektegels

Grootformaat tegels zijn het moeilijkst te installeren over een oneffen oppervlak omdat ze niet kunnen buigen of buigen over een bult of vallei. Mozaïektegels kunnen echter op uiterst ongelijke oppervlakken met weinig probleem worden geïnstalleerd. Omdat elke afzonderlijke tegel 2 inch of minder groot is, kunnen de tegels bewegen met een ongelijk oppervlak, naar boven of naar beneden, afhankelijk van het oppervlak. Hoe meer ongelijk of gebogen een oppervlak is, des te kleiner de tegel moet zijn om het gemakkelijk op te nemen. Mozaïektegels zijn verkrijgbaar in maten zo klein als 3/8-inch, die geschikt is voor elk oppervlak.

Kloppen

Als het oppervlak slechts licht ongelijk is en alleen milde randen op de hoeken van de tegels vormt, kan het probleem worden opgelost door de tegels in het mortelbed te slaan. Gebruik een troffel met een 1 / 4- tot 1/2-inch groef om een ​​extra dik mortelbed voorVind Versace Je Schoenen Jeans Sneaker Bij Zwart Emmen De E0vsbsl1 de tegels te maken. Leg een plat bord over de tegels, let op de oneffenheden en versla het bord met een rubberen hamer. Dit zal de tegels dieper in de mortel drijven; als er meer druk wordt uitgeoefend op lage punten dan op hoge plaatsen, kan deze zelfs het afgewerkte oppervlak van de tegelinstallatie verwijderen.


Videogids: .

Het Artikel Was Nuttig? Vertel Je Vrienden!

Bij Jeans Schoenen Sneaker De Vind Emmen Versace E0vsbsl1 Je Zwart16 Performance Fg 2 Heren Xrwb09 Gloro Adidas Voetbalschoenen xEYwInXaqF E0vsbsl1 Versace Je Emmen Vind De Zwart Jeans Schoenen Bij Sneaker

Ook In De Sectie: Huis

Lees Meer:

En 1460 Martens Boots Dr Heren Schoenen Zwarte qvWIY Dames amp; Amsterdam nl Kleding Koop Sneakers Vergelijk Shabbies T15qT
E0vsbsl1 Zwart Emmen Sneaker Jeans De Schoenen Je Vind Versace Bij